luni, 7 ianuarie 2013

inca un final.

     Crezi ca daca faci pe inabordabilul si pe baiatu' care nu suporta sa fie mintit, rezolvam ceva? Nu. Crezi ca daca ai spus ca nu ai avut relatii lungi asa trebuia sa fie si cu mine? Nu. Crezi ca o sa ma injosesc mai rau de atat? Nu.
     Stai linistit, in mintea mea mi-am facut de mult bagajele sa plec.
     Credeam ca atunci cand cineva greseste merita a doua sansa, nu si in cazul tau? Ce-mi pasa mie?! Gelozia nu e o lipsa de incredere, e frica de a nu pierde pe cineva. Ti-am explicat de prea multe ori ca am avut atata incredere, imi era doar frica. Si mai stii ceva? Deja sunt mai bine, deja nu mai plang, deja sunt atatia baieti care stau la coada pt mine.
     In mare parte, tu esti cel care pierde. Crezi ca o sa mai gasesti pe cineva care sa nu comenteze cand o arzi cu toate fetele peste tot si nici macar sa spui, dar sa inviti? NU. Am inghitit atatea si de cele mai multe ori nu ti-am spus ce am ca sa nu te superi. Pacat ca mi-au deschis anumiti baieti ochii pe ultima suta de metri. Acum e normal ca toate fetele sa-ti spuna sa nu te mai impaci cu mine iar mi-e sa-mi spuna baietii ca am fost asa fraiera. Dar asta e, mai bine mai tarziu decat niciodata. Si uita-te la postarile de mai jos? Crezi ca le-am scris degeaba?Nu. Le-am scris pt ca eu chiar simteam dar ma faci sa nu-mi mai pese.
      Da, stiu, ai fost sincer, probabil cel mai sincer si niciodata n-am crezut ca ai mintit, ai fost dragut, atunci poate chiar perfect. Acum pe bune, mi-am dat seama ca lupt singura in zadar, nici nu cred ca asta e adevaratul motiv pt care tu ai ales sa pleci, am spus ca presimteam, stiam ca trebuie sa se intample ceva dar am preferat sa tac si sa nu-mi fac rau.
     Cat despre ea? Poate gresesc, dar e clar ca te place, prietenia unei fete pt un baiat se transforma repede in ceva mai mult, poate iar o sa ma judeci gresit, sper ca e multumita ca acum esti liber. Eram asa mandra ca suntem impreuna, imi placea sa ma uit la "00" si sa-mi spun ca ma iubesti, imi placea cum l-a inceput gaseam coincidentem adoram sa le aud pe prietenele mele spunand ca ne sta chiar bine, eram bucuroasa ca te pot tine langa mine si ca esti al meu, insa nu stiam ca trebuia sa te impart cu restu', poate asta m-a determinat sa fac prostia aia, nu stiu, am zis ca am gresit.
     Pe scurt? Am vrut sa ma despart si eu de tine, in plus de asta, nici n-ai facut-o, daca ai scos o amarata de relatie crezi ca m-a incalzit cu ceva? Vreau sa stii ce ai gresit tu si ce pierzi. Si da, mereu o sa simt ceva pt tine chiar daca a fost asa putin, am tinut la tine cat n-am tinut la alt baiat intr-un an, poate gresesc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu