duminică, 14 octombrie 2012

Ganduri.

   Stiti ce e ciudat? E ciudat ca trebuie sa trecem prin intampalri urate, ca trebuie ca anumite persoane sa ne faca sa suferim doar pt a deveni mai puternici. E urat sa spui ca ai devenit puternica din cauza unui baiat ce te-a facut sa suferi, e si mai urat sa spui ca ai devenit mai sigura pe tine din cauza prietenilor falsi.
   Mai e ciudat si sa ai o multime de prieteni si totusi sa te simti singura. De ce? Pentru ca nu intotdeauna gasesti pe cineva care sa te asculte, nu intotdeauna dai de persoana potrivita.
    Da, am devenit mai puternica, am ajuns sa ma cunosc mai bine si in fiecare zi parca sunt mai diferita decat ieri, asta datorita faptului ca prietenii neadevarati m-au facut sa trec prin momente grele, datorita faptului ca in ultima vreme m-am indragostit de baietii nepotriviti, dar stai, m-am indragostit doar de unul, restul au fost aiureli.
    Si cum spuneam, avem o groaza de prieteni, care pretind ca sunt alaturi de noi in orice moment greu, dar ei te intreaba ce s-a intamplat doar din curiozitate, nu pt ca vor sa-ti fie alaturi si sa te ajute.
    In ultima vreme m-am simtit singura si in acelasi timp fericita, fericita? Da, pt ca in ultima vreme am fost inconjurata de putine persoane, recunosc, dar persoanele astea sunt minunate si in persoanele astea am cea mai mare incredere, persoanele astea ma ajuta mereu si sunt acolo, MEREU. Singura ? Pentru ca nu stiu ce-i cu mine, nu stiu daca am trecut peste pt ca atunci cand ascult melodiile care imi aduc aminte de el, mi se umezesc ochii, e ciudat, n-am m-ai vorbit cu el de saptamani intregi, dar nu sunt sigura daca el imi lipseste, poate imi lipsesc doar amintirile. Imi e atat de dorrrr de el, de cum vorbeam ore intregi, imi e dor de zambetul lui pe care as fi vrut sa-l vad zilnic si sa-mi ramana intiparit, undeva..
    Simt ca am nevoie de cineva care sa fie langa mine, pe bune. Nu caut printi, baieti perfecti. si alte chestii d-astea. Caut un baiat care sa ma faca sa ma simt frumoasa, sa ma faca sa am incredere in el, un tip care sa-mi demonstreze ca atunci cand nu sunt cu el, el nu e cu alta. Un baiat care sa ma sune si sa-mi spuna "noaptebuna" si sa ma trezeasca cu un mesaj dulce.. Un baiat cu defecte pe care eu sa i le completez si invers. Cineva care sa ma inteleaga cand am probleme, cineva care sa ma ajute, cineva care sa se ingrijoreze si cineva care nu o sa ma faca sa sufar niciodata, cineva care sa ma sune doar pentru ca ii e dor sa-mi auda vocea..
      Ramane de vazut, nu?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu