sâmbătă, 15 septembrie 2012

     E deja a 3a zi, a 3a zi de la intalnirea noastra si a 3a zi de cand nu am vorbit. Stai linistit, nu scriu asta ca sa fac o drama,chiar daca tu gandesti asa, nu scriu asta ca sa-ti spun cat am plans(si acum plang) si nu scriu asta ca sa-ti arat cat de nesimtit poti sa fii, chiar daca meriti. Am incercat sa fiu pozitiva, sa nu-mi pierd speranta, imi faceam tot felul de ganduri, imi spuneam ca ti-ai pierdut telefonul, ca ti-au fost fraudate conturile si e altcineva pe ele, dar pe tine te doare in _|_ ! Nu stiam ce sa fac, ma gandeam ca daca o sa insist o sa crezi ca sunt prea disperata, apoi ma gandeam ca daca nu incerc sa vorbesc cu tine o sa crezi ca sunt dezinteresata.
      Nici nu stiu de ce am simtit ceva pt tine, mint, inca simt. N-am fost atrasa fizic de tine cu absolut nimic,ba chiar ma gandeam cum de am ajuns sa ma indragostesc de tine, imi placeai pt ceea ce erai. Erai atent cu mine, dulce, aveai grija de mine, vorbeai asa frumos, imi spuneai ca intre noi ar putea fii ceva frumos, imi spuneai ca te comporti asa dragut cu mine pt ca asa merit eu. Minciuni? Da, minciuni !
      Acum cred ca nu mi-a ramas nimic e facut decat sa uit, dar mereu ma duce gandul la intalnirea noastra, la cum mi-ai incalzit mana, la cum m-ai luat in brate si miroseai asa bine si n-am avut curajul sa-ti spun ca nu as' vrea sa-mi dai drumul niciodata.
       Nici nu stiu ce am de gand sa fac, vreau doar o explicatie ,ma tot gandesc, poate faci asta ca sa vezi daca chiar imi pasa, poate faci asta ptc cineva ti-a zis ceva urat despre mine, poate faci asta ptc ti-ai gasit pe altcineva, poate ca faci asta ptc ti-ai dat seama ca nu o sa mearga, dar totusi? Daca stiai asta, de ce ai m-ai vorbit cu mine? De ce m-ai lasat sa-mi imaginez cum o sa fie atunci cand o sa ma duci acasa, cum o sa fie atunci cand o sa ma suni si o sa-mi spui "noapte buna", cum o sa fie atunci cand o sa-mi spui "teiubesc" ? De ce ai facut toate astea ?
      Crede-ma ca mi-ar fii m-ai bine sa stiu, promit ca atunci cand o sa imi spui de ce ai plecat asa, o sa inteleg, dar pana atunci, eu nu o sa stiu ce s-a intamplat, eu nu o sa stiu daca o sa mai vorbim vreodata, daca o sa ne mai salutam pe strada sau daca o sa intorci capul pur si simplu exact cum ai facut si ieri. Mi se rupe sufletul ! Nu stiu de ce scriu astea aici, stiu ca e o prostie, au fost doar2 luni,cred. A fost o prostie sa cred in tine ? Am fost prea naiva?
       Esti ingrozitor ! Nu m-as fii gandit niciodata ca o sa se termine asa (s-a terminat?), nu stiu daca vrei sa ma ranesti, daca vrei, da, reusesti, daca vrei sa nu sufar, ar fii mai bine sa-mi explici, as intelege, indiferent de motiv, indiferent de situatie. M-am saturat sa astept de 3 zile sa vorbesti cu mine, m-am saturat sa ma gandesc la momentele frumoase, m-am saturat sa stiu ca vezi mesajele mele si sa stiu ca nu o sa raspunzi. Cata nesimtitre ! Esti primu' baiat care imi face asta, cum ai zis si tu atunci "cred ca sunt primul baiat care face multe" te refereai la asta? Trebuia sa fie ceva, sa-mi semnaleze ca o sa pleci?
       Nici nu suport cand suna telefonul si vad ca nu esti tu, cand toti se ingrijoareaza si-mi dau mesaje si nu sunt de la tine. Nu te inteleg, vreau sa stiu de ce, atat, explicatia si promit ca o sa fiu bine (sau poate nu,bineinteles ca nu). Nu o sa uit niciodata melodia asta http://www.youtube.com/watch?v=GLFKsUiD8Lg, o sa ma duca cu gandul la tine mereu, nu o sa uit nimic din ce ai facut, nimic.
      Ti-as rapii prea mult din viata daca mi-ai explica? Atat, doar o explicatie.
                                                                                                                                      Te iubesc,cred.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu