miercuri, 30 mai 2012

         Se spune ca daca te iubeste se intoarce, insa cred ca e total gresit. Daca te iubeste nu pleaca ! Cum spuneam... Relatia unei fete incepe cu " Uau, el e chiar diferit ! " si se termina cu " Mda.. E la fel ca ceilalti ". Poate ca e mult mai bine sa avem grija ca in inimile noastre sa nu se mai formeze atatea sentimente.. Cica.. Puternice. Si daca a plecat el, ce? Fetelor.. vine altul. Poate un altul chiar diferit.
         Intr-un fel sau altul cred ca toate ne bucuram ca s-a terminat pentru ca e loc pentru viitorul. Trebuie sa speram ca viitorul o sa fie diferit (chiar daca nu o sa fie asa). Inca nu suntem la varsta la care sa ne gasim alesul si alesul sa fie un print pe cal alb, o sa trecem printr-o serie de incercari, o sa avem atateaaa oportunitati si nu e garantat ca si primul iubit sa-ti fie alaturi toata viata. O sa ne fie frica de o viitoare relatie.
         Stiti ? Poate ca acum nici nu stim sa iubim si e o joaca totala. Poate ca acum sunt niste ganduri copilaresti ce nu au importanta.. Dar sunt sentimente minunate.

        

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu