miercuri, 7 martie 2012

   Si ca de obicei.. Uneori in viata simti nevoia sa vorbesti cu cineva despre problemele tale si niciodata nu gasesti persoana potrivita.
   Ei bine.. Nu si de data asta.
   Simti ca vrei sa tipi, sa pleci. Sa te duci dracu' pentru ca nimeni nu te intelege. Nu stii cu cine sa vorbesti si nu gasesti pe nimeni sa te asculte cu seriozitate.
    Iti pui un status in care sa exprimi starea ta, sau postezi ceva pe peretele de facebook si toata lumea sare in sus gen.. :
     " Ce s-a intamplat ? "
      " Ce ai patit ? "
      " Esti ok ? "
      " O sa treaca toate "
        Ei bine NU. Toti spunem asta din curiozitate, nu pentru ca ne pasa de persoana respectiva. Toti vrem sa aflam ce are x sau y, dar nu incerc sa-l ajutam sa treaca peste.
        In general, nu prea avem prieteni. Pretindem ca avem, bineinteles. Dar niciunul nu e adevarat.
      Pot spune ca am o multimee de prieteni. Dar numai am o/un prieten cel mai bun. M-am convins ca exista doar pentru fetitele de la gradinita ce-si impart papuselele.
       Si cu toate astea... Stiu ca atunci cand am nevoie de cineva sau ceva.. Apelez la ea.
       She's Xolo and she's the best .
                 Am promis ca o sa scriu in curand despre ea mai mult . Am cunoscut-o pe vechiul hi5. La inceput nu am crezut ca intre noi o sa se infiripe o prietenie pe bune. Am inceput sa vorbim putin cate putin.. si am ajuns sa o cunosc aproape destul de bine.
                  De fiecare data cand am ceva, ea stie. Nu e nevoie sa spun ca am o problema, pt ca ea simte ca e ceva neinregula cu mine.
                  Nu spun ca e cea mai buna prietena a mea pentru ca nu mai am asa ceva, dar am o multime de prieteni care sunt langa mine oricand. (sau cel putin asa cred eu ).
                  Daca ne-am certat ? Da, de 2 ori. Dar nu am stat certate mai mult de o zi.
                  Prima cearta => Dragos. Un tip pe care ea il place si-l placeam si eu si nu aveam habar de asta. Cearta asta nu a durat mai mult de 30 de minute.
                  A 2a si sper ca si ultima=> eu am zis o prostie si nu trebuia sa o zic. Dupa o zi.. Am uitat.
                  E minunata si o urasc pentru ca nu-si tine parul desfacut. Cu ea rad tot timpul si ne laudam cu iubitii nostrii. O ajut sa treaca peste tot si ea-mi da sfaturi.
                  Celebra ei replica "Nu-ti mai pune inima pe tava ! " sau sentimentele.. Replica ei de suflet: "Deci efectiv am inima facuta bucatele"
                   She's the one. Nu as' schimba-o niciodata. E ok asa cum e si e una dintre cele mai importante persoane pentru mine.
                   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu