miercuri, 4 ianuarie 2012

Mai tii minte cum a fost ?.

   
    Mdaa. Dimineata.. Zii linistita de mai. Joia .. Mai exact.. 19 mai... Hai trezirea, aranjeaza-te si go to school.
    Inca te gandeai la momentul de aseara cand ti-a pus intrebarea aia de muuuuult asteptata si tu ai raspuns ca o idioata " Nu stiu, ma mai gandesc ". Acum ti-e frica, ai gasit raspunsul corect, acela fiind un " DA " cat tine de mare dar nu stii daca si el mai vrea acelasi lucru, se poate razgandi oricand daca te vede confuza.
    Si.. Gata . S-au terminat si orele.. Defapt. Ce ore ? Se apropie vacanta si nimeni numai face nimic. Te duci acasa impreuna cu prietenele tale.. Deschizi usa, iti lasi ghiozdanul in mijlocul casei, servesti un pahar de Cola, si intrii la pc. Verifici facebook-ul.. le povestesti amicelor de tipul pe care il placi si bate la usa. Prietena ta te roaga sa mergi la magazin cu ea, accepti si pe drum va mai intalniti cu inca una..
    Ve invartiti peste tooot si hotarati sa mai ramaneti putin afara. Iti vine ideea geniala sa mergi la el la scoala.  El te stie o fata cu initiativa, care stie ce vrea si trebuie sa-i demonstrezi ca are dreptate. Il suni, iti raspunde, ii spui ca esti in parcul in care obisnuia el sa stea, impreuna cu 2 prietene si il rogi daca poate veni pt 5 minute, ca sa il vezi. Si accepta..
             THE PERFECT MOMENT OF YOUR LIFE .
    Vine spre tine.. il pupi pe obraz.. il iei in brate... dar el iti refuza aceea " afectiune prieteneasca " si te saruta .
    Si de atunci.. curg momentele frumoase, clipele de neuitat si va iubiti din ce in ce mai mult. Il adori. Esti atat de plina de el.. poate prea plina da` nu are nimic. E in sfarsit al tau si nu o sa-l mai imparti cu nimeni.                 
    Cand tu iubesti, doar tu ai voie sa tii la aceea persoana. Iubesti sincer si frumos si considera tu  ca el e norocos sa te aiva, chiar daca el nu-si da seama de fiecare data.
       TE IUBESC AL DRACU` DE MULT.
    

Un comentariu: