vineri, 6 ianuarie 2012

Iubeste-o !

     Priveste-o cum sta si plange si se gandeste la tine. Stie ca ar trebui sa fie fericita pt ca te are si esti al ei. Stie ca e o proasta pt ca plange. Dar ii e asa FRICA.. Cand e singura.. Atatea ganduri banale o inconjoara, atatea idei stupide, si ii trec prin minte atatea amintiri superbe petrecute cu tine.
     Crede-ma, TE IUBESTE . Nici nu-ti dai seama.. Prin asta vrea sa-si ceara scuze pt orice moment in care a spus ceva gresit. Ii pare rau ca nu poate fi " The perfect girlfriend ". Ii pare rau ca nu poate iesi atunci cand vrei. Ii pare rau ca poate nu te multumese de fiecare data.
      Cu toate astea sa nu uiti ca ea te iubeste pe bune. Pe bune !!  Se ingrijoreaza prea repede, nu crezi ? Ajut-o tu sa inteleaga ca si tu o iubesti (asta daca asa e),dar sunt sigura ca tii la ea, spune-i de fiecare data cand greseste ca nu-i nimic dar spune-o intr-un fel astfel incat sa nu se mai repete.
      Spune-i cu tot sufletu' ca o iubesti ca sa simta si ea, sa vada ca-ti pasa de'adevaratelea. Crede-ma, boy, ea te adora. Pur si simplu. Lumea ei esti tu, si daca tu o sa mai pleci vreodata ea nu o sa mai aiva un loc al ei cum a avut pana acum datorita tie. TE IUBESTE .
       Niciodata nu a mai simtit asa ceva pt un tip, asta datorita faptului ca tu esti asa special, asa dragut, asa bun.. YOU ARE THE FIRST LOVE FOR SHE . Cum te iubeste pe tine n-a mai iubit si n-o s-o mai faca. Daca ar putea fiecare moment din viata ei, l-ar petrece doar cu tine.

       Ai grija de ea, te rog, iubeste-o doar pe ea pt ca merita, si nu uita momentul cand i-ai spus ca o sa va iubiti mereu si ca intre voi e cea mai frumoasa poveste de dragoste. Nu uita momentul acela cand i-ai spus ca nu o sa se trezeasca niciodata din acest vis pe care il traieste alaturi de tine.

                                              Babe, you're the one. I love you fuckin' much.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu