marți, 24 iulie 2012

   Si da, uneori imi e frica. De ce ? Imi e frica de atata dragoste. Poate... Imi e frica sa nu te pierd. Imi e frica de faptul ca relatia noastra nu e prea stabila si se poate sfarsi oricand. Imi e frica de atingerile tare.. Atingerile acelea care vrei sa para ca le faci din greseala dar parca le ai deja programate.
   Stiu ca ador zambetul tau sincer.. Ador sa ma joc in parul tau, chiar daca de cele mai multe ori nu ma lasi, dar cu toate astea, prind momentul potrivit. Imi plac momentele alea in care vrei sa arati ca eziti sa te asezi langa mine, dar tu astepti cu nerabdare ca locul de langa mine sa fie liber.
      Imi place ca atunci cand spui ceva si nu zambesc, te gandesti ca poate ai zis o prostie si imediat ma intrebi daca m-am suparat. Imi place sa incerc sa ma supar pe tine chiar daca uneori asta e imposibil. Imi place sa-mi spui "Te iubesc." si eu sa-ti raspund cu indiferenta, dar totusi cu zambetul pe buze "Minti!". Imi place cand primesc mesaje de noapte buna de la tine. Imi place cand imi spui ca sunt unica fata de care te-ai atasat atat de mult.
      Imi place de noi .

                                                                love u, m ♥.

4 comentarii: