miercuri, 21 decembrie 2011

Baietii .

  Cine ii intelege ? Cine poate spune ce se ascunde in sufletele lor ? Cine poate spune ce gandesc ? Cine poate spune ca ei chiar pot iubi ? Sunt genu' de oameni care nu sunt intotdeauna cu picioarele pe pamant, genu' ala de persoana care nu stie ce vrea si inca nu a invatat sa iubeasca.
  Poti fii cu un baiat de ani buni si apoi sa te trezesti ca-ti spune: 'Stii.. vreau sa ne despartim, numai merge, nu prea ne intalnim si e mai bine sa ramanem amici' (povestea mea) sau 'Stii.. iti creez multe probleme, vreau sa ne despartim' (povestea ei).
  De ce nicioadata nu spuneti ce simtiti cu adevarat baieti ? De ce ii spuneti unei fete ca o iubiti cand defapt ea nu simte ca ati spus adevarul si gandul vostru e total la o alta fata ? De ce nu plangeti si voi asa cum plangem noi in fiecare zi dupa un BOU ? (bou-baiat ordanat uimitor) De ce nu invatati si voi odata pt totdeauna sa iubiti ? De ce mintiti ? De ce va jucati cu noi ?
  Cu toate astea.. Mai gasesti si genu ala de baiat care e dulce si sensibil si te intelege. Dar rareori se intampla. Sau si baiatul ala insensibil si 'afemeiat' (cum se alinta robbi:))) se poate schimba si ii poate reveni mintea la loc si te poate iubi doar pe tine. Ramane de vazut.
                                                                P.S: Numai plangeti fetelor dupa el, se intoarce singur ! :*

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu